Tampereen Konepajat Oy Panostaa Hankintaan

Tampereen Konepajat Oy on vuosien saatossa kasvanut kokoluokkaan, missä hankinnan merkitys on kasvanut. Noin 40 M€ liikevaihdosta kolmasosa on hankintaa liittyen tuotantoon, tuotteisiin ja yleiseen toiminnan ylläpitoon usealla paikkakunnalla. Laadukkaan toiminnan ylläpitämiseksi Tampereen Konepajat Oy on päättänyt vahvistaa hankintatoimiaan.

Tampereen Konepajat Oy toimii mm. ISO9001, ISO14001 ja ISO45001 sertifioitujen standardien mukaisesti.

1.2.2021 Hankintajohtajan uudessa tehtävässä aloitti Teemu Kapulainen (46v.), jolla on yli 25 vuoden kokemus rakennusteollisuudesta. Alkuvuosien kokemus karttui työmaainsinöörin tehtävistä hankintojen koordinointiin.

Kokemuksen karttuessa vastuu kasvoi hankinnan kehitystehtäviin ja myöhemmin divisioonatason hankintavastuisiin. Viime vuodet rakennusteollisuudessa sisälsivät tuotekehitystä, tuotteistusta ja vakiointia yhdessä eri kumppanien kanssa.

”Aloittaessani Tampereen Konepajat Oy:llä astuin konepajamaailmaan, mikä vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ja monipuoliselta. Konserni toimii monella toimialalla ja tytäryhtiöt valmistavat sekä kehittävät omia tuotteita. Alihankintapalvelut ovat merkittävä osa konsernin liikevaihtoa, sisältäen mm. kokoonpanoa ulkopuolisille asiakkaille, myös omille tytäryhtiöille. Tämä takaa valmistuksen joustavan kasvun myynnin kasvaessa. Hankinnan kehittämiseen liittyen on rakennus- ja konepajateollisuudessa paljon samoja elementtejä ja piirteitä, joita voidaan hyödyntää. Tästäkin syystä koen roolini kasvavassa liiketoimintaympäristössä merkittäväksi” – Teemu Kapulainen, hankintajohtaja.

Sinä Päätät, Me Toimitamme!

Terveisin,

Tampereen Konepajat Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *