Hyvää Uutta Vuotta – Ajatellaan Positiivisesti

Joskus on hyvä kerrata kouluaikoina opetettuja asioita, niillä voi olla merkitys myöhäisemmässä vaiheessa. Etenkin nyt, kun uusi vuosi alkaa ja uusi budjettikausi edessä haasteineen.

Kanssakäyminen on vuorovaikutusta ja sillä on pieni verrattavuus sähköoppiin. Vuorovaikutus voi olla positiivista, negatiivistä tai neutraalia. Seuraavassa asiaa avataan Wikipediasta saaduilla tiedoilla ja yleistä tietoa kerättynä nettisivuilta (suomalaisen viestintäyhtiön lainaukset).

Sähkövaraus

Sähkökenttä positiivisen ja negatiivisen pistevarauksen muodostaman systeemin ympärillä.

Sähkövaraus on aineen tai hiukkasen ominaisuus, joka ilmentää, miten voimakkaasti kappale vuorovaikuttaa sähkökentän kanssa. Kappaleen sähkövaraus voi olla joko ”positiivinen” tai ”negatiivinen”. Kuvan perusteella voisi päätellä, että positiivisesti varautuneet kappaleet ovat vahvempia. Positiivisesti varautuneet kappaleet työntävät luotaan toisia positiivisesti varautuneita kappaleita, mutta vetävät puoleensa negatiivisesti varautuneita kappaleita – Negatiivisesti varautunut kappale käyttäytyy samalla tavalla.

Sähkövaraus on hiukkasten perus­ominaisuus, joka kuvaa sitä, miten voimakkaasti hiukkaset vuorovaikuttavat sähkömagneettisen kentän kanssa. Sähkövarausta koskee yleinen säilymislaki.

Onnellisuus ja hyvän elämän etsiminen on kiinnostavaa. Arkipäivän haasteet alentavat hyvinvointia ja mielekkyyttä – arkielämään liittyy monia myönteisen muutoksen esteitä.

Positiivinen ajattelu kehittää vahvuuksia johtaen parempiin tuloksiin kuin heikkoudet muutoksen lähtökohtana. Positiivinen ajattelu johtaa ihmisen hyvinvointiin, elämän mielekkyyteen ja myönteiseen muiden huomioimisen. Positiivinen muutos on mahdollinen.

Miten aloitamme? Hymy – Tehokas palkinto. Yksittäinen hymyilevä ilme saa voimaan paremmin, elämään pidempään ja tuottamaan mielihyvää.

Jaa tätä mielihyvää erityisesti tänä vuonna!

Terveisin,

Tampereen Konepajat Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *