Etätyöskentelyä – Tampereen Konepajat Oy

Tampereen Konepajat Oy on konserni, jolla on tehtaita monella paikkakunnalla. Asioiden hoitaminen onnistuu etäyhteyksiä käyttämällä, kun työvälineet ovat asianmukaiset. Seuraavassa on kerrottu Tampereen Konepajat Oy:n turvallisuus, ympäristö- ja laatupäällikön, Ari Lumppio, etätyöskentelystä.

”Jokainen päivä on erilainen, pääosin tehtävät hoituvat Ylöjärven toimipisteessä,” Ari kertoo. Kyseinen tehdas on Tampereen Konepajat Oy:n pääpaikka, jossa Arin työtehtävät pääsääntöisesti tulee hoidettua. Tällä hetkellä Ari tekee yksikkökierrokset Tuusulassa, Ruovedellä, Kihniössä, Seinäjoella, Kiuruvedellä ja Juuassa etänä. ”Juurikin äsken hoidimme sisäisen auditoinnin Juuan yksikön kanssa ja auditoinnissa mukana oli myös muita Tampereen Konepajat Oy:n vastuuhenkilöitä,” summaa Ari.

”Etätyövälineistö ei poikkea kovinkaan paljon normaalin toimiston välineistä, työergonomia on kotikonttorilla itsestä riippuvainen. Etäyhteyden saamiseksi kotiverkko avaa yhteyden ja työnantajan verkkoon pääsee VPN -yhteydellä. Joidenkin sovellusohjelmien käytössä kannettavan koneen näyttö ei riitä, silloin olen käyttänyt kotiTV:n näyttöä,” Ari kertoo.

Kaikkia tehtäviä ei voi tehdä etänä ja tällöin ne on suoritettava tehtailla. Silloin noudatamme annettuja ohjeistuksia ja työskentelemme vaarantamatta kenenkään terveyttä. Pyrimme toimimaan mahdollisimman katkottomasti ja pysymään lupaamissamme toimitusaikatauluissa.

Terveisin,

Tampereen Konepajat Oy

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *